Kategória: termekek-uzletek

Huawei táblagépek

A táblagépek sok oldalú alkalmazhatóságának köszönhető, hogy elég gyorsan elterjedtek és napjainkban már egyre kevesebb olyan otthon és még kevesebb olyan munkahely van, ahol hiányoznának a táblagépek. Bár a táblagépek királyának továbbra is az iPadek számítanak, azonban a kihívók már egyre nagyobb szeletet harapnak a tortából. Minőségben, tudásban az egyik legkomolyabb kihívó a Huawei táblagép, amely árát tekintve jóval kevesebbe kerül, mint egy iPad, tudásában azonban már egyáltalán nincs elmaradva tőle. Igaz ugyan, hogy egy üzleti tárgyaláson sokkal jobban mutat, ha egy iPad van nálunk, mintha egy Huawei, de ezt leszámítva már gyakorlatilag mindegy, hogy a kettő közül melyiket használjuk.

A dd step cipő népszerűségének titka

A dd step cipő ár érték arányban több mint megfelelő a kisgyermekes családok pénztárcájának. Kiváló minőségű bőr cipőt kapnak közép magas áron. Alkalmi ruha, vagy csak hétköznapi viselet? Teljesen mindegy, mert a dd step cipők között rendkívül nagy a modell választék. A ddstep mérettáblázat segít eligazodni a megfelelő lábbeli kiválasztásnál, melyet a doboz hátuljára festettek fel. A dd step cipő elérhető online a gyerekcipoabc.hu webáruházban, valamint gyerekcipő boltokban az ország minden pontján. Mindig széles a választék, és kedvező az ár, akár ddstep bakancsot, szandált, vagy csizmát keresünk. Iskolába, óvodába strapabíró viselet, a magasan felvezetett gumi orr miatt, ami nagy kedvenc mind a gyerekek, mind a szülők körében. Ezek a lábbelik tényleg bírják a fürge gyereklábak iramát.

Ütésálló telefon védelem

Elhatároztam, hogy vásárolok magamnak egy olyan telefontokot, az iPhone-omra, ami tökéletes védelmet nyújt neki. Elegem van a folyamatos izgulásból, akkor amikor a leesett készülékemet emelem fel a földről. Mindenképpen egy prémium tokra van szükségem. Olyanra, ami egy hajszálnyit a kijelző pereme fölé emelkedik, hogy megvédje az érzékeny érintőképernyőt a karcoktól és a töréstől. a Phonebox.hu oldalon találtam az iPhone készülékemre egy olyan ütésálló védelmet, ami tökéletesen megfelel a célnak. Kemény szilikonból, úgynevezett TPU anyagból van az egész hátlap, de nem a régebbi ragadós fajtából. A gyártó szerint egy egy újgenerációs alapanyag, ami maximálisan színtartó, és nem fog pár nap alatt besárgulni. Átlátszó tokot választottam. Mivel szerintem az Apple készülékek a legszebbek, ezért nem akartam elrejteni egy akármilyen színes, vagy bőr tokba. Kíváncsi leszek, meddig bírja a strapát. Az iPhone tokra kiterjesztett garancia van, ami azt jelenti, hogy bármi is történjen a megvásárlásától számított 1 éven belül, ingyen kicserélik egy új termékre, nekem csak a szállítási díjat kell állnom.

Jó időben hordjunk pólót

Sokan gondolnak úgy a pólóra, hogy az csak sportoláshoz vagy szabadidős tevékenységhez hordható. De ha bele gondolunk érdemes máskor is hordani, hiszen megkönnyítheti a hétköznapokat. Ha egyedi pólót akarunk akkor választhatjuk a póló nyomtatást is. Ha jó minőségű termékekre és gyors gördülékeny kiszolgálásra vágyik akkor ez egy remek megoldás lehet önnek is. Hagyományosan boltban vásárolni, sok időbe telhet ennek sokkal egyszerűbb változata, ha online rendelünk. Ebben az esetben akár otthonról rendelhetünk akármilyen pólót, sőt akár mi is megtervezhetjük saját magunknak. A póló meggyorsítja a hétköznapokat és leegyszerűsíti az öltözködést. Olyan alapdarab ami könnyen kombinálható és hordható akár elegánsan is. A legtöbben akik elegánsan akarnak öltözködni blúzt vagy inget hordanak pedig ez akár egy egyszerű fehér pólóval is kiváltható lenne. Nem kell őket reggelente vasalni és könnyebb őket mosni is, szóval egy pólót viselni sokkal kevésbé körülményes, ezért érdemes inkább ezt viselni ha tehetjük.

Kijelzővédelem 9H üvegfóliával

Mit lehet kezdeni egy betört kijelzővel? Sajnos a cserén kívül nem sokat, ezért célszerű inkább megelőzni a bajt. Erre több opció is létezik. Az egyik legjobb megoldás ha nem is használjuk a mobiltelefonunkat, így 100%, hogy a kijelzőt megvédjük mindennemű sérüléstől. Természetesen ez a lehetőség ritkán kivitelezhető, ezért jobb, ha választunk egy tökéletes minőségű, prémium 9h keménységű üvegfóliát. Egy többrétegű ütéscsillapító technológiával ellátott üvegfólia képes tompítani a kijelző felületét érő hirtelen ütéseket azáltal, hogy eloszlatja a felületi feszültséget az érintőképernyő egészén. Ezáltal nagyobb valószínűséggel ellenáll pontszerű terhelésnek, vagy egy esetleges elejtésnek. Üvegfóliából fontos olyat választani, ami a kijelző teljes egészét befedi, mert akkor maximális a védelem. A modern technológiának köszönhetően az okostelefonon szinte észrevehetetlen, tökéletesen átlátszó és érintése teljesen megegyezik a gyári üveglapéval. Ha úgy érzed a te készüléked is azonnali védelemre szorul, mert közeleg a hétvége, vagy csak mert úgy kezeled jelenleg, mint egy hímes tojást, keresd fel a www.screentec.hu oldalát, ahol végtelen sok készülékre találhatsz védőfóliát. Egytől egyig prémium kategóriás ellenőrzött minőségű termékek.

Milyen tok illik hozzám?

Lassan itt az ideje, hogy mobiltelefont vegyek, mert a régivel már sajnos több baj van, mint amennyit az idegeim elbírnak. Nem elég, hogy lassú és lefagy, állandóan tölteni kell és nem találok rá egy normális mobiltokot sem. Körbekérdeztem az ismerőseim között, hogy ők mit vennének, ha hasonló helyzetben lennének. Hát nem lettem közelebb a megoldáshoz, mert a társaság fele az iPhone-ra esküszik, a másik fele pedig a Samsung telefonok megszállottjai, viszont egy dologban egyetértettek. Bármelyik okostelefont is válasszam, egyből vegyek egy védőtokot is, mivel nem olcsó mulatság megreptetni derék magasságból egyiket sem. 10-ből 9 ismerősöm akinek iPhone tok van a készülékén azt mondta, keressem fel a www.phonebox.hu weboldalt és mindent megtalálok majd egy helyen. Még mielőtt bármelyik telefon mellett is döntöttem beírtam a keresőbe a webáruházat, hátha az iPhone tokok segítenek eldönteni a kérdést. Meglepődve tapasztaltam, hogy a webshopban nem csak Apple készülékekre vannak kiegészítők, hanem szinte az összes Samsung tok is megtalálható náluk. Őszintén szólva, ezzel a kereséssel nem lettem közelebb az alap kérdés megoldáshoz. Viszont, azt sikerült megtudnom, hogy mi a különbség egy szilikon és egy tpu tok között, és mire jó egy ütésálló egyedi tok. A telefonvásárlással természetesen nem jutottam előrébb, azonban már tudom, hogy ha védőtokot, vagy tartozékot keresek, hova forduljak. Ebben mondjuk már a legelején megerősítettek Samsungos ismerőseim is, hogy a PhoneBox-nál csak a legjobb okostelefon tartozékokat találom, így ezt a kérdést nem is boncolgattam tovább. Viszont azt, hogy milyen mobilt fogok venni, azt még mindig nem tudom. Lehet marad a régi. Természetesen addig amíg egyszer véletlenül össze nem törik...

Gyermek bőrcipők

Minket felnőtteket is igen rosszul tud érinteni az, ha egy cipő nem kényelmes, illetve ha nem biztosít megfelelő szellőzést: gondoljunk csak bele ez a gyermekekre is igaz sőt még hangsúlyosabban. Épp ezért figyeljünk oda, hogy honnan vesszük meg nekik a cipőt. Webáruházunkban a gyermek bőrcipőtől egészen a szandálig minden megtalálható szuper áron. ezek mind minőségi darabok, hiszen remek alapanyagokból készültek. Részletesebb leírást termékeinkről webshopunkban olvashatsz! Ha nulla és hat hónap közötti fiú babáknak készült cipő kéne mely kellemes tapintású, akkor is megéri hozzánk betérj, de ha bőrcipő gyerekeknek kéne akkor is mi vagyunk a megoldás! Gazdag kínálatunk és megfizethető áraink már sokak szívét megnyerték, illetve az is, hogy a gyerekek jól érzik magukat cipőinkben. Ez nem a véletlen műve, hanem annak, hogy finom, természetes anyagokból készülnek a lábbelijeink. Viseljen a te gyermeked is a mi áruházunkban kapható cipőt és meglásd, elégedettek lesztek!